Maciuci Pastorelli imbinabile (conectabile) Masha

Produs nou

Maciucile Pastorelli imbinabile (conectabile) model Masha sunt utilizate in gimnastica ritmica, dar si pentru petrecerea timpului liber. Confectionate din plastic si cauciuc.

Lungimi disponibile: 41 cm  (dimensiunea variaza intre 40,5 si 41,5 cm) si 45 cm (dimensiunea variaza intre 45,00 si 45,5 cm).

Disponibile in mai multe variante de culoare.

Mai multe detalii

245,00 lei cu TVA

Fisa tehnica

Greutate152 g
MaterialFibra de sticla+cauciuc
StilSportiv
ProprietățiCulori vii
Lungime45 cm

Informatii

Maciucile Pastorelli imbinabile (conectabile) model Masha  sunt folosite in gimnastica ritmica, atat pentru antrenamentele zilnice, cat si pentru competitii, avand dimensiuni in conformitate cu reglemetarile FIG si Federatiei Romane de Gimnastica Ritmica.

Maciucile Pastorelli imbinabile (conectabile) model Masha  sunt confectionate din plastic (gatul si corpul maciucii) si cauciuc (capul maciucii), materialul fiind de inalta calitate si durabilitate ce absoarbe socurile. Impactul fiind mai mic gimnasta va manui maciucile cu mai putina teama si mai corect din punct de vedere tehnic. Datorita capetelor confectionate din cauciuc, maciucile pot fi imbinate una intr-alta ("connectable clubs"), permitand executarea unor elemente cu efect vizual sporit.

Maciucile Pastorelli imbinabile (conectabile) model Masha sunt disponibile in mai multe culori:

- unicolore: roz, mov, albastru, negru

- bicolore: roz-alb, roz-mov, roz-negru

Maciucile insa, pot fi decorate pe gustul dvs. cu benzi autoadezive pentru un efect vizual deosebit, in functie de preferinta sau culoarea leotardului. Recomandam sigilarea si protejarea benzii autoadezive decorative cu banda transparenta. Maciucile pot fi utilizate si pentru dans sau numere de jonglerie.

Pastorelli este partener oficial FIG.

ATENTIE: tijele maciucilor sunt fabricate din plastic si, din acest motiv, nu trebuie folosite la realizarea de exercitii care impun oprirea maciucilor cu piciorul (prin procedeul de "calcare") sau folosind o alta maciuca (prin procedeul de lovire laterala). Lovirea sau presarea maciucilor in plan transversal poate determina ruperea tijei. Nu loviti si nu presati aceste maciuci pe zona tijelor din lateral, in plan transversal. Garantia nu acopera defectele rezultate in urma socurilor mecanice.

Accesorii

11 alte produse in aceeasi categorie: