Maciuci Venturelli imbinabile (conectabile) bicolore promo

Produs nou

Maciucile Venturelli imbinabile bicolore pentru gimnastica ritmica.

Lungimi disponibile: 45 cm (pentru senioare) si 415 cm (pentru junioare).

Disponibile in mai multe combinatii de culori: negru-roz, negru-albastru, negru-galbem, roz-negru.

Mai multe detalii

59,99 lei cu TVA

-135,01 lei

195,00 lei cu TVA

Informatii

Maciucile Venturelli imbinabile bicolore sunt folosite in gimnasticia ritmica, atat pentru antrenamentele zilnice, cat si pentru competitii. Acestea mai pot fi folosite si in coregrafii de dans, numere acrobatice si pentru petrecerea timpului liber.

Lungime 450 cm (pentru senioare).

Lungime 415 cm (pentru junioare).

Maciucile Venturelli imbinabile bicolore sunt confectionate din plastic (gatul si corpul maciucii) si cauciuc (capul maciucii), materialul fiind de inalta calitate si durabilitate ce absoarbe socurile. Impactul fiind mai mic, gimnasta va manui maciucile cu mai putina teama si mai corect din punct de vedere tehnic. Datorita capetelor confectionate din cauciuc, maciucile pot fi imbinate una intr-alta ("linkable clubs"), permitand executarea unor elemente cu efect vizual sporit. Capetele din cauciuc permit manuiri cu ricoseu (pot fi aruncate in podea si apoi sar in sus)

Maciucile Venturelli imbinabile bicolore sunt disponibile in mai multe combinatii de culori.

Maciucile pot fi decorate / personalizate pe gustul dvs. cu benzi autoadezive pentru un efect vizual deosebit, in functie de preferinta sau culoarea leotardului (costumului de gimnastica). Recomandam sigilarea si protejarea benzii autoadezive decorative cu banda transparenta. Maciucile pot fi utilizate si pentru dans sau numere de jonglerie.

Fabricate in Italia.

ATENTIE: tijele maciucilor sunt fabricate din plastic si, din acest motiv, nu trebuie folosite la realizarea de exercitii care impun oprirea maciucilor cu piciorul (prin procedeul de "calcare") sau folosind o alta maciuca (prin procedeul de lovire laterala). Lovirea sau presarea maciucilor in plan transversal poate determina ruperea tijei. Nu loviti si nu presati aceste maciuci pe zona tijelor din lateral, in plan transversal. Garantia nu acopera defectele rezultate in urma socurilor mecanice.

Accesorii

11 alte produse in aceeasi categorie: