Maciuci Pastorelli 41 cm

Produs nou

Maciucile Pastorelli 41 cm se folosesc in gimnastica ritmica, dar si pentru petrecerea timpului liber, atat acasa cat si in aer liber. Confectionate din fibra de sticla si plastic. Lungime: 41 cm, greutate: 152 g. Disponibile in mai multe variante de culoare. 

Mai multe detalii

60,00 lei cu TVA

Fisa tehnica

Greutate152 g
MaterialPlastic
StilElegant
ProprietățiCulori vii
Lungime41,4 cm

Informatii

Maciucile Pastorelli 41 cm se folosesc in gimnastica ritmica, atat pentru antrenamentele zilnice, cat si pentru competitii. Dimensiunile maciucilor permit utilizarea lor de catre gimnaste de categorii mici de varsta (mica gimnasta, categoria a IVa, a IIIa). Maciucile Pastorelli 41 cm sunt confectionate dintr-o combinatie de fibra de sticla si plastic, material de inalta calitate si durabilitate crescuta ce absoarbe socurile. Impactul fiind mai mic gimnasta va manui maciucile cu mai putina teama și mai corect din punct de vedere tehnic. Maciucile pot fi decorate pe gustul dvs. cu benzi autoadezive pentru un efect vizual deosebit. Recomandam sigilarea si protejarea benzii autoadezive decorative cu banda transparenta. Maciucile pot fi utilizate si pentru dans sau numere de jonglerie pentru circ.

Fabricate in Italia.

ATENTIE: tijele maciucilor sunt fabricate din plastic si, din acest motiv, nu trebuie folosite la realizarea de exercitii care impun oprirea maciucilor cu piciorul (prin procedeul de "calcare") sau folosind o alta maciuca (prin procedeul de lovire laterala). Lovirea sau presarea maciucilor in plan transversal poate determina ruperea tijei. Nu loviti si nu presati aceste maciuci pe zona tijelor din lateral, in plan transversal. Garantia nu acopera defectele rezultate in urma socurilor mecanice.

Accesorii

11 alte produse in aceeasi categorie: