Minge TOGU Premium Glitter pentru gimnastica ritmica si dans Mareste

Minge TOGU Premium Glitter pentru gimnastica ritmica si dans

Produs nou

Mingea TOGU Premium Glitter este confectionata din Ruton de calitate superioara avand un efect vizual frumos datorita sclipiciului (auriu). Mingea este certificata FIG. Are diametrul de 19 cm si o greutate de 420g, fiind folosita la antrenamentele de gimnastica ritmica, dar si in competitii. Mingea TOGU Premium Glitter mai poate fi utilizata si pentru dans.

Mai multe detalii

Fisa tehnica

Greutate420 g
MaterialRuton
StilElegant
ProprietățiFlexibil, rezistent
Diametru19 cm

Informatii

Mingea TOGU Premium Glitter este confectionata din Ruton de calitate superioara avand un efect vizual frumos datorita sclipiciului (auriu). Mingea este certificata FIG. Materialul Ruton este inodor si foarte rezistent (suporta pana la aproximativ 200 kg). Nu contine latex si nici ftalati (substante interzise in conformitate cu Directiva UE 2005/84/CE).

Datorita certificarii FIG (marcata pe minge prin insemnul FIG approved) mingea este poate fi folosita atat in concursuri, dar si in antrenamentele de gimnastica ritmica. Poate fi apucata usor si nu se lipeste de piele. Mingea este lacuita, ceea ce sporteste efectul vizual al sclipiciului.

Mingea Togu este superelastica si antistatica, astfel ca exercitiile de gimnastica pot fi executate optim. Mingea este rezistena la apa si lavabila. Poate fi spalata cu ajutorul unui detergent sau folosind un dezinfectant bland. Nu se recomanda folosirea de substante pe baza de solventi, substante acide sau caustice deoarece acestea vor deteriora materialul.

Mingea este livrata impreuna cu o pompa si ac pentru umflarea ei.

Date tehnice:

Dimensiuni: 19cm

Greutate: 420g

Capacitatea de incarcare: aproximativ 200 kg

Mingile Togu sunt fabricate in Germania.

Atentie! Mingea va fi livrata desumflata. Daca doriti umflarea mingii, selectati optiunea"Mod livrare minge": Umflata.

Accesorii

8 alte produse in aceeasi categorie: