Minge TOGU lucioasa pentru gimnastica ritmica si dans

Produs nou

Mingea TOGU lucioasa este confectionata din Ruton de calitate superioara avand un efect vizual frumos datorita luciului intens. Mingea este certificata FIG. Are diametrul de 19 cm si o greutate de 420 g. Se foloseste pentru antrenamentele de gimnastica ritmica, dar si in competitii. Mingea TOGU lucioasa mai poate fi utilizata si pentru dans.

Mai multe detalii

Fisa tehnica

Greutate420 g
MaterialRuton
StilElegant
ProprietățiFlexibil, rezistent
Diametru19 cm

Informatii

Mingea TOGU lucioasa este confectionata din Ruton de calitate superioara avand un efect vizual frumos datorita luciului intens. Mingea este certificata FIG. Materialul Ruton este inodor si foarte rezistent (suporta pana la aproximativ 200 kg). Nu contine latex si nu ftalati (substante interzise in conformitate cu Directiva UE 2005/84/CE).

Datorita certificarii FIG (marcata pe minge prin insemnul FIG approved) mingea este adecvata pentru folosirea in concursuri, dar si in antrenamentele de gimnastica ritmica. Poate fi manuita si nu se lipeste de piele. Datorita gamei largi de culori disponibile puteti alege mingea potrivita care sa ofere un efect vizual maxim atat in antrenament, dar mai ales in competitii. Mingea este lacuita, ceea ce sporteste efectul vizual al sclipiciului.

Mingea Togu este superelastica si antistatica, astfel ca exercitiile de gimnastica pot fi executate optim. Mingea este rezistena la apa si lavabila.

Poate fi spalata cu ajutorul unui detergent sau folosind un dezinfectant bland. Nu se recomanda folosirea de substante pe baza de solventi, substante acide sau caustice deoarece acestea vor deteriora materialul.

Mingea este livrata impreuna cu o pompa si ac pentru umflarea ei.

Date tehnice:

Dimensiuni: 19 cm

Greutate: 420 g

Capacitatea de incarcare: aproximativ 200 kg

Mingile Togu sunt produse in Germania.

Accesorii

8 alte produse in aceeasi categorie: