Minge Dvision unicolora lucioasa pentru gimnastica ritmica si dans

Produs nou

Mingea Dvision unicolora pentru gimnastica rimtica si dans este lucioasa, avand o culoare metalica. Are diametrul de 18cm-19cm si o greutate de 420g. Poate fi apucata usor si nu se lipeste de piele. Disponibila intr-o gama larga de culori.

Mai multe detalii

Fisa tehnica

Greutate420 g
MaterialCauciuc
StilElegant
Proprietățiculori vii, sidefate, metalice
Diametru19 cm

Informatii

Mingea Dvision unicolora poate fi folosita in concursuri, dar si in antrenamentele de gimnastica ritmica. Poate fi apucata usor si nu se lipeste de piele. Datorita gamei largi de culori disponibile puteti alege mingea potrivita nevoilor dvs. Mingea este lacuita.

Mingea Dvision unicolora este superelastica si antistatica, astfel ca exercitiile de gimnastica pot fi executate optim. Mingea este rezistena la apa si lavabila.

Poate fi spalata cu ajutorul unui detergent sau folosind un dezinfectant bland. Nu se recomanda folosirea de substante pe baza de solventi, substante acide sau caustice deoarece acestea vor deteriora materialul.

ATENTIE:  Mingea se livreaza in mod implicit dezumflata! Daca doriti umflarea mingii, selectati optiunea"Mod livrare minge": Umflata

Livrarea mingii in stare umflata implica un cost aditional.

Accesorii

8 alte produse in aceeasi categorie: