Minge Dvision unicolora cu sclipici pentru gimnastica ritmica si dans

Minge Dvision glitter (sclipici)

Produs nou

Mingea Dvision unicolora cu sclipici metalic pentru gimnastica rimtica si dans are un efect vizual deosebit. Are diametrul de 18 cm-19 cm si o greutate de 420 g. Poate fi apucata usor si nu se lipeste de piele. Disponibila intr-o gama larga de culori.

Mai multe detalii

Fisa tehnica

Greutate420 g
StilElegant
Proprietățiculori vii, cu sclipici
Diametru18 cm - 19 cm

Informatii

Mingea Dvision unicolora cu sclipici metalic (glitter) poate fi folosita in concursuri, dar si in antrenamentele de gimnastica ritmica. Poate fi apucata usor si nu se lipeste de piele. Datorita gamei largi de culori disponibile puteti alege mingea potrivita.

Mingea Dvision unicolora cu sclipici metalic (glitter) este superelastica si antistatica, astfel ca exercitiile de gimnastica pot fi executate optim. Mingea este rezistena la apa si lavabila.

Poate fi spalata cu ajutorul unui detergent sau folosind un dezinfectant bland. Nu se recomanda folosirea de substante pe baza de solventi, substante acide sau caustice deoarece acestea vor deteriora materialul.

ATENTIE:  Mingea se livreaza in mod implicit dezumflata! Daca doriti umflarea mingii, selectati optiunea"Mod livrare minge": Umflata

Livrarea mingii in stare umflata implica un cost aditional.

Accesorii

8 alte produse in aceeasi categorie: