Bat unicolor Venturelli

Produs nou

Batul unicolor pentru panglica marca Venturelli model ST5616 are lungimea de 56cm si este folosit in gimnastica ritmica, dar si in dans.

Este confectionat din fibra de sticla si are forma conica.

Culori: roz, galben, portocaliu, verde

Lungime: 56cm, 59 cm

Greutate: 28g

Grip: cauciuc

Aprobat FIG dupa noile reglemetari privind marcajul obiectelor pentru gimnastica ritmica.

Mai multe detalii

195,00 lei cu TVA

Fisa tehnica

StilClasic
ProprietățiFlexibil, rezistent

Informatii

Batul unicolor pentru panglica marca Venturelli se foloseste in gimnastica ritmica si pentru diverse forme de dansuri, care folosesc obiecte. Batului Venturelli i se pot atasa panglici de diferite marimi si culori, de la diversi producatori (marci diverse). Lungimea batului il face adecvat pentru utilzarea la categoriile junioare si senioare (fiind prea lung pentru prejunioare)

Batul Venturelli este confectionat din fibra de sticla si are o forma usor conica. Batul Venturelii pentru panglica este extrem de suplu si permite gimnastei manuirea usoara a panglicii.

Betele Venturelli pentru panglici au diferite culori vii, care stralucesc in lumina. Lungime: 56 cm. Batul este livrat intr-o carcasa transparenta care il protejeaza.

Viteza de rotatie a vartejului permite realizarea unor desene spectaculoase, unui zbor foarte  precis.

Panglica nu este inclusa! Betele Venturelli sunt produse in Italia si respecta cele mai inalte standarde de calitate. Batul Venturelli este comparabil cu produsele din gama premium, cele care poarta marcile Sasaki si Chacott.

Produs in Italia.

Aprobat FIG dupa noile reglemetari privind marcajul obiectelor pentru gimnastica ritmica.

Accesorii

28 alte produse in aceeasi categorie: