Varfuri Dvillena Sensacion pentru gimnastica ritmica

Produs nou

Cipicii Sensacion Dvillena, reprezinta superlativul in materie de varfuri pentru gimnastica ritmica. Ofera o flexibilitate si un confort absolut inegalabile, fiind realizati dintr-o singura bucata de material croita si cusuta printr-o metoda unica, inovativa, patentata de catre producatorul Dvillena. Masuri disponibile: 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42.

Mai multe detalii

99,99 lei cu TVA

-20,01 lei

120,00 lei cu TVA

Fisa tehnica

MaterialMaterial textil
StilElegant
ProprietățiVarfuri gimnastica ritmica

Informatii

Cipicii (varfurile) model Sensacion, marca Dvillena sunt fabricati dintr-un material textil elastic placut la atingere, de  culoare bej, placut vederii. Sunt realizati dintr-o singura bucata de material textil extrem de fin si foarte placut la atingere, cu proprietati antibacteriene, care protejeaza impotriva transpiratiei abundente, creati pentru gimnastele care apreciaza calitatea la superlativ si care isi doresc cele mai bune echipamente pentru obtinerea performantelor in concursurile de inalta anvergura. Sunt adecvati purtarii atat la antrenamente cat si la competitiile de gimnastica ritmica. Cipicii de gimnastica ritmica Dvillena Sensacion ofera maximul de confort posibil datorita cusaturilor finisate impecabil si captuselii din material special ce protejeaza talpa piciorului. Sunt foarte moi, permitand varfurilor picioarelor sa fie bine intinse, astfel incat ele vor avea un aspect foarte elegant in timpul executiei exercitiilor. Cipicii de gimnastica ritmica Dvillena Sensacion sunt confectionati din materiale unice, special alese pentru a oferi un confort maxim sportivelor ce ii poarta la competitii. Varfurile Sensacion imita culoarea pielii. Tehnica de creare a cipicilor Dvillena Sensacion este inovativa, unica in lume, patentata de catre producatorul spaniol Dvillena. Cipicii sunt croiti, decupati, si, in final, cusuti dintr-o singura bucata de material. Metoda de realizare, patentata, face ca produsul final sa fie unic in lume, niciun alt fabricant nereusind sa ofere un produs identic pana la aparitia cipicilor Dvillena Sensacion. La fabricarea cipicilor Dvillena, pe langa tehnica unica brevetata, se folosesc materiale cu proprietati speciale, antibacteriene (pe baza de fibra de bambus).

Cipicii Dvillena Sensacion ajuta gimnasta sa faca piruete cu multe rotatii.

Captusala interioara a cipicilor are rolul de a feri pielea de senzatia de arsura care ar aparea la efectuarea de piruete. Pielea picioarelor este ferita de julituri dublura speciala a materialului din care sunt facuti cipicii Dvillena Sensacion

Dvillena este sponsor oficial al Federatiei Romane de Gimnastica Ritmica.

Accesorii

30 alte produse in aceeasi categorie: