Varfuri semi sosete Solo OB50-OB51 pentru gimnastica ritmica

Produs nou

Varfurile (tip semi-sosete) model OB50_OB51, marca Solo sunt sub forma de jumatate de soseta si sunt adecvate pentru antrenamente intense de gimnastica ritmica, dar si pentru dans. Sunt confectionate din fibre de poliamida 100%. Au o flexibilitate si o rezistenta superioara. Masuri disponibile:  X, XS, S, M-L, XL.

Varfurile Solo model OB50_OB51 imita culoarea pielii.

Mai multe detalii

Fisa tehnica

MaterialMaterial textil
StilSportiv
ProprietățiVarfuri gimnastica ritmica

Informatii

Varfurile (tip semi-soseta) model OB50_OB51, marca Solo sunt confectionate din material textil si au forma de jumatate de soseta. Sunt folosite pentru antrenamentele intense de gimnastica ritmica si sunt foarte rezistente. Ele ofera un confort marit datorita cusaturilor finisate impecabil si texturii fine a materialului, ce protejeaza piciorul. Sunt moi, permitand varfurilor picioarelor sa fie bine intinse, astfel incat ele vor avea un aspect foarte elegant. Acestea pot fi utilizate si pentru dans (contemporan, modern). Cipicii tip semi soseta de gimnastica ritmica model OB50-OB51, marca Solo sunt confectionati din materiale rezistente pentru a oferi o durata mare de utilizare intensiva. Varfurile model OB50_OB51, marca Solo imita culoarea pielii. Se pot spala dupa fiecare utilizare si de aceea sunt recomandate pentru a evita aparitia mirosurilor neplacute specifice incaltarilor sportivelor. Spre deosebire de alti fabricanti, Solo foloseste pentru cipici/varfuri niste barete speciale din elastic cu banda de silicon pentru a le face mai aderente la piele si astfel evitandu-se alunecarea baretelor in timpul evolutiei sportivei. Varfurile / cipicii / semisosetele vor sta mai ferm in picioarele sportivelor care le poarta.

Atentie: masurile standard pentru produsele Solo sunt mai mari cu un numar decat masurile standard europene. De exemplu masura 32 a producatorului Solo corespunde masurii europene 31

Tabel de masuri pentru sosete de gimnastica ritmica
XXSSM-LXL
28,5-3031-3233-34,535-3738-40

Accesorii

30 alte produse in aceeasi categorie: