Reduceri! Varfuri Yana marca Grishko Mareste

Varfuri Yana marca Grishko

Produs nou

Varfuri Grishko Yana (cod produs 03054) pentru gimnastica ritmica si dans (contemporan, modern, acrobatic, jazz). Cipicii Grishko Yana sunt indicati in special pentru pentru competitii deoarece sunt realizati in totalitate din microfibra si ofera un aspect deosebit pentru varfurile intinse.

Produsele Grishko sunt fabricate in Rusia.

Mai multe detalii

48,99 lei cu TVA

-1,01 lei

50,00 lei cu TVA

Informatii

Varfurile Grishko model  Yana sunt foarte usoare si comode, confectionate dintr-o combinatie ideala de materiale: partea de sus (caputa) este confectionata din microfibra fina, elastica, iar talpa este realizata din din microfibra mai tare, captusita cu un strat flausat, care o face mai placuta la atingere si care protejeaza pielea piciorului la executia repetata de piruete. Stratul exterior al materialului din care sunt confectionate talpile este rezistent la uzura. Partea superioara (caputa) a cipicilor Grishko Yana este facuta din microfibra elastica captusita cu un strat flausat, asigurand pe de o parte o intindere perfecta a degetelor si un aspect deosebit al varfurilor intinse, iar pe de alta parte asigurand un confort maxim la purtare.

Varfurile Yana pot fi folosite atat la antrenamente cat si pentru competitii.

Materiale folosite la confectionarea varfurilor Grishko Yana:

  • Partea superioara (caputa): microfibra elastica, fina, moale, de culoare bej pal
  • Talpa: microfibra rezistenta, captusita cu un strat dens, flausat
  • Captusala fina, moale, hipoalergica, realizata printr-o flausare densa cu ochiuri mici

Caracteristici:

  • Caputa adanca
  • Talpa moale, realizata din microfibra densa captusita cu un strat de absorbtie a tensiunilor rezultate din frecarea cu covorul de concurs / antrenament
  • Elasticele asigura o buna potrivire dupa calcaie, fixand bine cipicii in picioare
  • Benzile elastice folosite au o bareta de silicon pe interior ca sa fixese mai bine pe pe pielea piciorului, ca sa previna alunecarea elasticului.
  • Extra-confort datorita cusataturilor fine si a captuselii micro-flausate

Toate produsele Grishko se remarca prin cusaturi foarte fine iar tivurile sunt atent realizate, de aceea varfurile Grishko se simt confortabil la purtat oferind o satisfactie deosebita sportivelor.

Tabel de masuri pentru varfurile Grishko:

XXS

XS

S

M

L

XL

XXL

28-30

31-32

33-34

35-36

37-38

39-40

41-42

Fabricate in Rusia.

Accesorii

30 alte produse in aceeasi categorie: