Varfuri Irina marca Grishko

Produs nou

Varfuri Grishko Irina (cod produs 03053 M) pentru gimnastica ritmica si dans (contemporan, modern, acrobatic, jazz). Cipicii Grishko Irina sunt indicati atat pentru antrenamente cat si pentru competitii iar talpile din piele naturala ofera un avantaj major in executiile de piruetele cu multe rotatii.

Produsele Grishko sunt fabricate in Rusia.

Mai multe detalii

49,99 lei cu TVA

-10,01 lei

60,00 lei cu TVA

Informatii

Varfurile Grishko model  Irina sunt confectionati dintr-o combinatie speciala de materiale: partea de sus (caputa) este confectionata din microfibra fina Missori fabricata in Italia, iar talpa este realizata din piele naturala, ideala pentru efectuarea de piruete (talpa din piele naturala le asigura o alunecare foarte buna in timpul rotatiilor piruetelor). Talpa cipicilor Irina, fiind confectionata din piele naturala, este foarte rezistenta in comparatie cu modelele realizate din panza sau microfibra (talpa textila) si se toceste / gaureste mult mai greu. In schimb, partea superioara (caputa) a cipicilor Grishko Irina fiind facuta din microfibra asigura o intindere perfecta a degetelor, oferind un aspect deosebit al varfurilor intinse. Acest model are decolteul scazut si o parte superioara confectionata dintr-un material dens si moale - microfibra (pe baza de bumbac). Talpa este din piele naturala cu o captuseala speciala anti-alunecare. Partea interioara este dublata de o tesatura din bumbac deosebit de moale, care asigura proprietati igienice ridicate. Tehnologia speciala de productie, o combinatie de cusaturi realizate la masina, cu finisaje de mana, asigura cea mai inalta calitate si un aspect excellent.

Varfurile Irina pot fi folosite atat la antrenamente cat si pentru competitii.

Materiale folosite la confectionarea varfurilor Grishko Irina:

  • Partea superioara (caputa): microfibra pe baza de bumbac de culoarea pielii
  • Talpa: piele naturala rezistenta la frecari repetate (piruete)
  • Captusala fina, moale, hipoalergica

Caracteristici:

  • Caputa adanca, foarte decoltata, din microfibra din bumbac, model Missori, fabricata in Italia
  • Talpa din piele cu captusala anti-alunecare
  • Elasticele asigura o buna potrivire dupa calcaie, fixand bine cipicii in picioare
  • Extra-confort datorita cusataturilor fine si materialelor atent selectionate

Toate produsele Grishko se remarca prin cusaturi foarte fine iar tivurile sunt atent realizate, de aceea varfurile Grishko se simt confortabil la purtat oferind o satisfactie deosebita sportivelor.

Tabel de masuri pentru varfurile Grishko:

XXS

XS

S

M

L

XL

XXL

28-30

31-32

33-34

35-36

37-38

39-40

41-42

Fabricate in Rusia.

Accesorii

30 alte produse in aceeasi categorie: