Protectii din silicon perforat pentru degetele picioarelor - marca Dvision

Produs nou

Protectiile pentru degetele de la picioare sunt confecționate dintr-un silicon foarte moale.

Culoare disponbila: light salmon, alb.

Modele disponibile: pentru picior ingust si pentru picior lat.

Marca Dvision.

Mai multe detalii

Fisa tehnica

MaterialSilicon
ProprietățiFlexibil, rezistent

Informatii

Protectiile Dvision pentru degetele de la picioare sunt confecționate dintr-un silicon foarte moale. Acesta se simte foarte placut pe picior.

Protectiile din silicon perforat Dvision diminueaza durerea si reduc socul in timpul repetitiilor si spectacolelor. De asemenea, perforatiile permit ventilatia piciorului.

Noile protectii pentru degetele de la picioare au proprietati igienice excelente: permit piciorului "respire".

Acest model de protectii din silicon este deosebit fata de altele, remarcandu-se prin partile laterale (aripile) mult mai lungi. Conformatia speciala a acestor protectii, care au marginile mai lungi, face ca protectiile Dvision sa fie alegerea ideala pentru degetele picioarelor deoarece siliconul acopera o suprafata laterala mai mare, mai lunga.

Modelul pentru picior ingust are "aripile" laterale cele mai lungi si varful mai ingust.

Nu uitati sa alegeti culoarea preferata (roz sau alb) si respectiv conformatia adecvata (picior cu talpa ingusta sau picior cu talpa lata).

Protectiile pentru degete se pot folosi atat cu poantele de balet cat si pentru incaltamintea sport sau pentru incaltamintea obisnuita.

Daca purtati pantofi cu tocuri, atunci utilizarea protectiilor de silicon introduse in interior, in varfuri, va poate ajuta sa evitati ranirea degetelor, aparitia leziunilor de piele (bataturilor, basicilor, juliturilor, franilor, etc)

Un pachet contine doua protectii (o pereche de doua protectii din silicon)

Mod de intretinere:
Se pot spala sub jetul de apa rece dupa fiecare folosire. Dupa spalare, protectiile din silicon trebuie uscate si apoi pudrate (cu pudra de talc).

Se recomanda spalarea dupa fiecare utilizare pentru a evita depunerea de bacterii pe suprafata protectiilor!

Precautii:

- A nu se lasa in soare sau langa surse de incalzire!

- Daca sunt incalzite, devin moi si lipicioase.

- Pudrati-le frecvent, dupa fiecare purtare!

Atentie: pozele sunt cu titlu de prezentare. Culoarea reala a produselor poate diferi de cea din poza. Unele loturi de protectii sunt perforate, altele nu sunt perforate.

IMPORTANT: Din motive de securitate sanitara (igiena), aceste produse nu pot fi returnate deoarece au contact direct cu pielea si cu unghiile picioarelor. Nu plasati comanda pentru aceste produse decat daca sunteti de acord cu aceasta limitare a posibilitatii de retur.

Accesorii

30 alte produse in aceeasi categorie: